S'estan mostrant 22 resultats
Torró de coco banyat de xocolata.
Suaus carícies de coco i una càlida xocolata et transportaran al paradís dels sabors.
Gaudeix del nostre torró cruixent sense haver de pensar en el sucre. Ara amb el nostre nou i revolucionari edulcorant alt en fibra. Dolçament Autèntic.
Deliciós coco banyat amb xocolata. Tasta’l amb el nostre nou i revolucionari edulcorant alt en fibra. Dolçament Autèntic.
Torró de crema amb fruites confitades, pera, guindes i xocolata.
La dolçor dels trossets de fruita combinada amb la suavitat de la crema et farà ballar de plaer.
El nostre exitós torró de trufa amb limoncello en la versió sense sucre. Ara no hi ha cap excusa per no gaudir-ne.
La xocolata a la pedra amb canyella i vainilla convida a la degustació, deixa que la combinació de sabors es desfaci a poc a poc a la boca i activa el record de moments memorables.
La xocolata desfeta Virginias convida a gaudir-ne en família: esmorzars dolços o berenars deliciosos, sempre a punt per alegrar-nos el dia en moments compartits i inoblidables.
ecupera els esmorzars de cap de setmana de la teva infantesa, gaudeix d’un berenar deliciós o pren-ne quan et vingui de gust. Una xocolata desfeta és el millor remei per alegrar-te el dia.
Amb el nostre cacau pur en pols, les teves postres tindran una nova dimensió. L’ingredient necessari per donar el toc definitiu a les receptes més delicioses.
El gelat de stracciatella de sempre convertit en un torró. Si t’agrada la nata i la xocolata, no deixis de tastar-lo.
Una perfecta combinació de xocolata blanca i coco barrejada amb un toc cruixent d’ametlles que fan d’aquest torró una autèntica delícia.
Xocolata i ametlles amb cacau 23%.
Xocolata i ametlles, un equip imbatible, excepte per als paladars àvids de sabors que fan estremir.
Deliciós torró de trufa de xocolata negra amb praliné d’avellanes de Reus que el converteixen en un irresistible bombó.
Torró de galeta de cacau al pur estil americà, amb crema de nata i recobert de xocolata blanca. Una combinació irresistible!
Xocolata artesanal a l’estil tradicional d’Agramunt.
Com a postres o per degustar en qualsevol moment, la xocolata a la pedra amb oli d’oliva és un aliment deliciós carregat d’energia, per refer els ànims i reomplir les bateries.
Xocolata artesanal a l’estil tradicional d’Agramunt.
Xocolata artesanal a l’estil tradicional d’Agramunt.
Xocolata artesanal a l’estil tradicional d’Agramunt.
Xocolata a la pedra a l’estil tradicional d’Agramunt. Especial per fer xocolata desfeta.
Xocolata artesanal a l’estil tradicional d’Agramunt.
Xocolata a la pedra a l’estil tradicional d’Agramunt. Especial per fer xocolata desfeta.
Torró de coco banyat de xocolata.
Suaus carícies de coco i una càlida xocolata et transportaran al paradís dels sabors.
Gaudeix del nostre torró cruixent sense haver de pensar en el sucre. Ara amb el nostre nou i revolucionari edulcorant alt en fibra. Dolçament Autèntic.
Deliciós coco banyat amb xocolata. Tasta’l amb el nostre nou i revolucionari edulcorant alt en fibra. Dolçament Autèntic.
Torró de crema amb fruites confitades, pera, guindes i xocolata.
La dolçor dels trossets de fruita combinada amb la suavitat de la crema et farà ballar de plaer.
El nostre exitós torró de trufa amb limoncello en la versió sense sucre. Ara no hi ha cap excusa per no gaudir-ne.
La xocolata a la pedra amb canyella i vainilla convida a la degustació, deixa que la combinació de sabors es desfaci a poc a poc a la boca i activa el record de moments memorables.
La xocolata desfeta Virginias convida a gaudir-ne en família: esmorzars dolços o berenars deliciosos, sempre a punt per alegrar-nos el dia en moments compartits i inoblidables.
ecupera els esmorzars de cap de setmana de la teva infantesa, gaudeix d’un berenar deliciós o pren-ne quan et vingui de gust. Una xocolata desfeta és el millor remei per alegrar-te el dia.
Amb el nostre cacau pur en pols, les teves postres tindran una nova dimensió. L’ingredient necessari per donar el toc definitiu a les receptes més delicioses.
El gelat de stracciatella de sempre convertit en un torró. Si t’agrada la nata i la xocolata, no deixis de tastar-lo.
Una perfecta combinació de xocolata blanca i coco barrejada amb un toc cruixent d’ametlles que fan d’aquest torró una autèntica delícia.
Xocolata i ametlles amb cacau 23%.
Xocolata i ametlles, un equip imbatible, excepte per als paladars àvids de sabors que fan estremir.
Deliciós torró de trufa de xocolata negra amb praliné d’avellanes de Reus que el converteixen en un irresistible bombó.
Torró de galeta de cacau al pur estil americà, amb crema de nata i recobert de xocolata blanca. Una combinació irresistible!
Xocolata artesanal a l’estil tradicional d’Agramunt.
Com a postres o per degustar en qualsevol moment, la xocolata a la pedra amb oli d’oliva és un aliment deliciós carregat d’energia, per refer els ànims i reomplir les bateries.
Xocolata artesanal a l’estil tradicional d’Agramunt.
Xocolata artesanal a l’estil tradicional d’Agramunt.
Xocolata artesanal a l’estil tradicional d’Agramunt.
Xocolata a la pedra a l’estil tradicional d’Agramunt. Especial per fer xocolata desfeta.
Xocolata artesanal a l’estil tradicional d’Agramunt.
Xocolata a la pedra a l’estil tradicional d’Agramunt. Especial per fer xocolata desfeta.
Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia mientras navega por el sitio web. Fuera de estas cookies, las cookies que se clasifican según sea necesario se almacenan en su navegador, ya que son esenciales para el funcionamiento de las funcionalidades básicas del sitio web. También utilizamos cookies de terceros que nos ayudan a analizar y comprender cómo utiliza este sitio web. Estas cookies se almacenarán en su navegador solo con su consentimiento. También tiene la opción de optar por no recibir estas cookies. Pero la exclusión voluntaria de algunas de estas cookies puede afectar su experiencia de navegación. Para saber más mira nuestra Política de Privacidad