Virginias

Novetats 2022

Ens satisfà presentar les nostres novetats 2022-2023, en què innovació i tradició
tornen a anar plegades.

Gràcies a la tasca dels nostres mestres torroners, continuem ampliant la nostra extensa gamma de torrons amb novetats originals, però que mantenen la nostra essència tradicional.

39. Bodegón

Combinació perfecta que defineix exactament els nous torrons de la gamma Praliné. No t’hi podràs resistir. Amb un toc frizze i barreja de maduixes i ginebra prèmium 5th, el torró Strawberry Gin va ser creat pels nostres mestres, els quals proposen el desitjable Torró de Trufa, Caramel i Galetes, d’un sabor molt temptador. També ampliem la llista per als paladars tradicionals amb el sabor excepcional i refrescant que ofereix el Torró Lemon Pie.

Com a marca líder en el sector 0% sense sucres afegits, i tenint en compte el gran èxit del taronja bombó 0%, no podia faltar el nou saborLlimó bombó 0%.. I per satisfer els més llaminers, tenim la fórmula amb un dels nostres clàssics, ara sense sucres afegits: el Torró de Crema i Guindes amb licor 0%.

Banner-novedades-panettone

La nostra gamma Sublim també creix, amb novetats originals per als més gurmets. Inspirant-nos en les tradicionals postres italianes, hem creat el deliciós Torró de Panettone, de textura delicada recoberta d’una fina capa de xocolata. A més, no podien faltar unes postres ben sorprenents i alhora delicioses com el Torró de Pastís de Llimona Persa i Cacau, amb una base de galeta que combina a la perfecció amb la textura de la xocolata gold i la cremositat de la llimona.

Autèntiques postres artesanals d’edició limitada que no et pots perdre.

Escull
el teu preferit