Virginias

Novetats 2023

Et presentem les novetats d'enguany dintre de les diferents gammes de Virginias: Praliné, 0% sense sucres afegits, Sublime i Especialitats.

Gràcies a la tasca dels nostres mestres torroners, continuem ampliant la nostra extensa gamma de torrons amb novetats originals, però que mantenen la nostra essència tradicional.

Ampliem la gamma de 0% sense sucres afegits amb la presentació del Torró d'Arròs amb Llet, unes postres tradicionals que també tindran la seva versió clàssica dins de la gamma de Pralinés. Si t'agraden les postres, deixa't sorprendre per la seva versió en Torró.
Dins la mateixa gamma de Pralinés, també trobaràs el nou Torró Trufat de Xocolata Negra a la Taronja, la reconeguda xocolata de Virginias combinada perfectament amb el cítric.
Dins de la gamma Sublime et volem presentar dues novetats molt especials. El Torró Umami Cacao amb dues xocolates, crema de Polpa de Cacau i cruixent de Nibs, amb una forma inspirada en la fava de cacau i el Torró Cruixent de Mandarina amb Praliné de Torró d'Avellanes, les estrelles d'aquesta temporada.

L’ Umami és el denominat cinquè sabor i es distingeix de la resta perquè és potent, agradable i està lligat a molts dels ingredients que més complauen gustativament les persones.

En aquest torró, hem volgut equilibrar la barreja d’ingredients perquè l’experiència en termes de sabor us porti a un viatge cap al cacau més autèntic El seu color vermellós i textura és pintada artesanalment pels nostres Mestres Torronaires. L’interior és ple de sorpreses com la crema fresca amb polpa de cacau o el cruixent de nibs torrats que li donen intensitat i sabor autèntic de xocolata.

El nostre Cruixent de Mandarina ve presentat en un format especial per poder-ne tallar porcions ideals per la seva degustació.

La mandarina i l’avellana són dos fruits que es cultiven molt a prop l’un de l’altre, a la conca del Mediterrani. Els hem combinat en un torró sorprenent, amb tres textures i sabors inèdits. Conté una crema fresca de mandarines confitades, un cremós cruixent de mel i un praliné d’avellanes torrades.

Turron sublime mandarina

Novetats per a tots els gustos.

Enguany, El Taller de Virginias, la gamma més artesanal de la firma, arriba més enllà dels torrons i les xocolates i presenta la seva aposta per la varietat de productes de qualitat.

Les novetats en la gamma Especialitats són enguany la del Licor Crema de Torró El Taller de Virginias i un ampli assortit de capricis presentats en un nou format en pot de vidre.

Escull
el teu preferit