Torrons Virginias

Tradició e innovació

Una de les característiques principals de Virginias és el seu ampli assortiment de torrons. Des dels més tradicionals, els de tota la vida, fins als més innovadors i sorprenents.

En la secció de pralinés i torrons de trufa amb licor hi trobaràs una extensa gamma, en què destaquen el nostre torró de Trufa amb Guindes amb licor o el nostre Taronja Bombó.

Per als qui prefereixen noves experiències, disposem de la gamma Sublim, torrons i postres d’edició limitada en què es treballa per fusionar la tradició amb l’alta cuina.

I, finalment, la nostra gamma referent en el mercat, la de torrons 0% sense sucres afegits ,amb un ampli assortiment i un sabor increïble: Dolçament autèntic.

Els torrons de tota la vida elaborats de manera tradicional amb una selecció acurada d’ingredients.
Si t’agraden els torrons amb licor, aquest és el teu lloc! No et pots perdre les diferents combinacions dels nostres deliciosos torrons de trufa amb tota mena de licors: segur que trobes el teu.
La nostra passió per la xocolata i el torró ens ha dut a elaborar varietats que enamoraran els amants del cacau.
Avellana Bombon
Sublim és el resultat d’un treball minuciós que fusiona l’experiència dels mestres torroners amb les nostres arrels i tradicions per crear unes postres que, de segur, no deixaran ningú indiferent. Edicions limitades d’elaboració artesana, combinació de sabors que ens ofereixen una experiència gastronòmica sorprenent.
La nostra reconeguda trajectòria en l’elaboració de productes sense sucres afegits ens ha permès fer un altre pas endavant. Ampliem la nostra gamma i presentem un nou edulcorant d’origen vegetal: Dolçament Autèntic.
Escull
el teu preferit