El Taller de Virginias

Torrons, xocolates

i especialitats d’Obrador

La col·lecció de torrons i xocolates artesanals d’El Taller de Virginias a Agramunt aporta l’emoció del sabor tradicional a l’àmplia oferta del nostre catàleg de productes.

Orgullosos d’haver obtingut recentment el distintiu IGP (Indicació Geogràfica Protegida), seguim treballant amb els millors ingredients per oferir un producte artesanal, de qualitat excel·lent, com el tradicional torró d’Agramunt.

Elaborats d’acord amb les receptes dels nostres mestres torroners i seguint la tradició torronera. La força del sabor de sempre ens trasllada als moments inoblidables compartits en família.

La gamma El Taller inclou els torrons clàssics i altres de més actuals, tots els quals s’envasen en embolcall transparent perquè en sigui visible el contingut, i respectant el tradicional format de barra catalana, cosa que els confereix una presència escaient a l’alta qualitat del producte.

Per als amants del cacau, disposem de la nostra gamma artesanal de Xocolata d’Agramunt i de les nostres especialitats d’El Taller. Un ampli assortiment de torrons per a tots els gustos, elaborats amb les millors varietats de cacau: De trufa amb licor, de xocolata amb avellanes o ametlles, xocolata a la pedra i una infinitat de combinacions que no et deixaran indiferent.

Productes

elaborats

Què hi trobaràs?

Descobreix
el teu preferit

Torrons i xocolates Virginias.
Atreveix-te amb nous sabors