Virginias Cacau

Amants de la xocolata

Virginias ha destacat sempre per la manera com cuida i treballa la xocolata. Això ens ha animat a crear tota una nova línia de productes que tenen com a base el cacau: Virginias cacau.

La gamma Intensity està pensada per satisfer els amants de la xocolata amb una variada selecció de diferents intensitats de cacau. Des de la xocolata amb llet, amb una intensitat del 41%, fins a una exclusiva xocolata de gran caràcter, que té un 99% de cacau. Deixa’t enamorar per les diferents notes cremoses o afruitades i escull entre la suavitat, l’equilibri o el caràcter.

intensity

El nostre particular viatge per les millors i variades plantacions del planeta ens ha dut a crear Orígens. Una minuciosa selecció dels cacaus més originals i diversos, que ens transportaran a un món de sensacions apte per als paladars més exigents. Dins la nostra gamma també trobaràs una xocolata negra orgànica amb grans que provenen d’una sola i única plantació biològica, Alto El Sol, al Perú.

Origens

Les Virtanias són els nous bombons de Virginias: xocolata, ametlla i inspiració.

Tenim atractius bombons d’ametlla caramel·litzada, que es complementa amb una cobertura de xocolata i el nostre toc especial, per crear unes delícies com les Virtanias de llima, de mango, de coco o —per què no— de maduixa.

Però no podem oblidar les més clàssiques i, tanmateix, no menys seductores: les Virtanias de praliné, les de canyella o les de cacau —per als qui vulguin sabors més intensos i sense llet.

Amb la nostra llarga tradició en productes sense sucres afegits, no podien faltar les versions 0% sense sucre d’aquests bombons.

Trobaràs les varietats de Cacau i Xocolata amb Llet, sense sucres afegits i amb un nou edulcorant obtingut gràcies a llargs estudis, un endolcidor d’origen vegetal que ens permet oferir un producte amb el mateix sabor i, alhora, un alt contingut de fibra.

gama Virginias cacao Virtanias

I també tenim les Dragées.

Així és com anomenem els bombons en què cerquem seductores combinacions de xocolata i fruita.

Has tastat mai el blat de moro torrat amb xocolata? Si és així, no et pots perdre les Dragées de Virginias, de Blat de moro Torrat banyat amb xocolata.. Com se sol dir, si en tastes una, no podràs parar.

També pots trobar els nostres trossos de Maduixa banyats amb xocolata o les Dragées de Mango i Xili.

Xocolates Benefits: El plaer de cuidar-se.

La gamma de rajoles Benefits, desenvolupades en col·laboració amb l’institut de recerca Leitat, incorpora diferents ingredients amb l’objectiu d’ajudar-te a tenir cura de la salut. I sense perdre el plaer de menjar xocolata.

Amb les noves tauletes Benefits, et resultarà més fàcil i saborós disminuir el cansament, agafar el son o mantenir el nivell de colesterol a la sang, gràcies a ingredients com el Ginko biloba, la melatonina o l’omega-3, entre d’altres. Tot plegat amb la garantia de qualitat i el gust de la xocolata Virginias.

Ja no hauràs de triar entre el plaer d’una bona xocolata o cuidar-te. Amb les xocolates Benefits ho pots fer tot alhora.

Sense sucres afegits

Com a referents en productes sense sucres afegits, a Virginias cacau no hi podia faltar la nostra proposta per a aquesta categoria.

La gamma de xocolates sense sucres afegits incorpora en aquesta col·lecció un nou edulcorant, d’origen bàsicament vegetal, d’aparença i comportament semblants als del sucre, però amb menys calories i greixos. Tasta l’autèntica xocolata de Virginias cacau sense haver de preocupar-te pel sucre i gaudeix del seu sabor increïble. Escull entre la nostra xocolata amb llet o la nostra xocolata negra 70% cacau.

Escull
el teu preferit