Virginias

Compromís

Virginias torna a col·laborar amb la Marató de TV3, que, en la trenta-unena edició, està dedicada a la sensibilització sobre la salut cardiovascular.

Compromís Virginias es va crear per col·laborar tant com fos possible en projectes solidaris, socials, de recerca… Virginias contribueix així a transformar una part de la realitat per aportar solucions a la societat.

En aquest cas, l’ajuda va destinada a la Marató de TV3, que aquest any se centra en la salut cardiovascular. Virginias hi col·labora amb el 100% del benefici del projecte solidari. Actualment, les malalties cardiovasculars són la principal preocupació en l’àmbit de la salut dels països desenvolupats, ja que són la primera causa de mort. A més, només a Catalunya 1 de cada 4 persones moren a causa d’una malaltia del cor, i per aquest motiu és un dels problemes actuals més rellevants en la salut pública.

Gaudeix tastant-me, degusta’m i, al mateix temps, col·labora amb el nostre Compromís Virginias, que contribueix amb el 100% dels seus beneficis a la Marató de TV3 per fomentar la recerca biomèdica de les malalties cardiovasculars.

Soc una de les joies de la dieta mediterrània, i si em consumeixes habitualment t’aportaré energia, proteïnes i vitamines. A més, els estudis reforcen que una dieta mediterrània complementada amb fruita seca com jo, redueix fins al 30% les complicacions cardiovasculars.

Amb un 65% de base d’ametlla, soc l’únic dolç nadalenc que conté un greix beneficiós per a la salut cardiovascular, ja que els estudis demostren que aconsegueix rebaixar el colesterol ‘dolent’, i una relació més favorable entre el colesterol ‘dolent’ i el ‘bo’.

Escull
el teu preferit