Xocolata blanca artesanal decorada amb encenalls de xocolata negra.
Ingredients: Cobertura de xocolata blanca (sucre, mantega de cacau, llet desnatada en pols, matèria grassa làctia, emulgent: lecitina de soja, aroma natural de vainilla, aromes), encenalls de xocolata negra (15%) (sucre, pasta de cacau, mantega de cacau, emulgent: lecitina de soja, aroma).
Al·lèrgens: Pot contenir traces d’ou i de fruita seca de clofolla.
| Pes | 100 g |
|---|---|
| Denominació | Cobertura de xocolata blanca amb encenalls de xocolata. |
| Formato | Estoig |
| Valor nutricional | Valor energètic 2.088 (kJ) / 499 (kcal); Greixos (g): 31; dels quals: Saturats (g): 19,8; Hidrats de carboni (g): 58; dels quals: Sucres (g): 57,9; Fibra alimentària (g): 0,7; Proteïnes (g): 6,8; Sal (g) 0,18. |
| Pes | 100 g |
|---|---|
| Denominació | Cobertura de xocolata blanca amb encenalls de xocolata. |
| Formato | Estoig |
| Valor nutricional | Valor energètic 2.088 (kJ) / 499 (kcal); Greixos (g): 31; dels quals: Saturats (g): 19,8; Hidrats de carboni (g): 58; dels quals: Sucres (g): 57,9; Fibra alimentària (g): 0,7; Proteïnes (g): 6,8; Sal (g) 0,18. |