Xocolata a la pedra a l’estil tradicional d’Agramunt. Especial per fer xocolata desfeta.
Ingredients: Cobertura de xocolata negra (sucre, pasta de cacau, mantega de cacau, emulgent: lecitina de soja, aroma natural de vainilla), cacau en pols, pasta de cacau, farina d’arròs, oli d’oliva, vainilla, lecitina de soja i aroma.
Al·lèrgens: Pot contenir traces d’ou, llet i derivats i d’altres fruites seques de clofolla.
| Pes | 300 g |
|---|---|
| Denominació | Xocolata a la pedra. |
| Formato | Paper |
| Valor nutricional | Valor energètic 1793(kJ)/ 432(kcal); Greixos (g): 27; dels quals: Saturats (g): 18,7; Hidrats de carboni (g): 23; dels quales: Sucres (g): 13,1; Fibra alimentària (g): 19,0; Proteïnes (g): 14,8; Sal (g) 0,55. |
| Pes | 300 g |
|---|---|
| Denominació | Xocolata a la pedra. |
| Formato | Paper |
| Valor nutricional | Valor energètic 1793(kJ)/ 432(kcal); Greixos (g): 27; dels quals: Saturats (g): 18,7; Hidrats de carboni (g): 23; dels quales: Sucres (g): 13,1; Fibra alimentària (g): 19,0; Proteïnes (g): 14,8; Sal (g) 0,55. |