Com a postres o per degustar en qualsevol moment, la xocolata a la pedra amb oli d’oliva és un aliment deliciós carregat d’energia, per refer els ànims i reomplir les bateries.
Ingredients: Sucre (32%), mantega de cacau (20%), pasta de cacau (25%), pols de cacau (13%), farina d’arròs (5%) i oli d’oliva (5%).
Al·lèrgens: Pot contenir traces de cereals amb gluten, d’ou, de soja, de llet i derivats i de fruites seques de clofolla (pistatxos i nous).
| Pes | 300 g |
|---|---|
| Denominació | Xocolata a la pedra |
| Formato | Estoig de cartró |
| Valor nutricional | Valor energètic 2.159 (kJ); 519 (kcal); greixos (g): 30; dels quals: saturats (g): 16; hidrats de carboni (g): 42; dels quals: sucres (g): 33; fibra alimentària (g): 15,7; proteïnes (g): 12,6; sal (g) 0,07. |
| Pes | 300 g |
|---|---|
| Denominació | Xocolata a la pedra |
| Formato | Estoig de cartró |
| Valor nutricional | Valor energètic 2.159 (kJ); 519 (kcal); greixos (g): 30; dels quals: saturats (g): 16; hidrats de carboni (g): 42; dels quals: sucres (g): 33; fibra alimentària (g): 15,7; proteïnes (g): 12,6; sal (g) 0,07. |