Compromís Virginias amb La Marató 2020

Torró Compromís Virginias amb La Marató

Virginias crea la iniciativa Compromís Virginias

Com a resposta a la nostra voluntat de retornar a la societat la confiança en els nostres productes, neix Compromís Virginias, el concepte sota el qual presentem totes les accions solidàries i de col·laboració amb iniciatives socials i esportives que portem a terme. I és en aquesta vocació d’empresa propera i implicada que s’emmarca la nostra col·laboració amb la propera edició de La Marató de TV3. 

L’acció solidària més popular de les moltes que es duen a terme a Catalunya, en l’edició de 2020, concentra els seus esforços recaptar fons per a la investigació de la Covid-19, la pandèmia contra la qual tots lluitem des de principis d’any. 

Virginias no podia fallar en un moment tan important, per això ens hem ofert a aportar el que millor sabem fer: torró, i, fruit de la coordinació amb la Fundació La Marató neix el torró Compromís Virginias, disponible a la nostra botiga online. 

L’escollit és un clàssic, el torró tou d’ametlles, el que mai falta en cap llar. D’aquesta manera, propiciem un doble objectiu: la provisió habitual de torró en dates nadalenques i la col·laboració amb una causa amb la qual tots estem sensibilitzats.

Estem treballant perquè el torró més solidari tingui presència en el màxim nombre d’establiments comercials, en un expositor propi, amb la imatge especialment dissenyada per a l’ocasió. A més, mantenim un contacte estret amb la Fundació La Marató per ampliar la nostra col·laboració de cara al 20 de desembre, el dia en què Televisió de Catalunya dedicarà la seva programació a tots els actes relacionats amb aquest gran esdeveniment solidari. 

Mentrestant, et convidem a que visitis la nostra botiga online, on trobaràs el torró Compromís Virginias amb La Marató i la resta dels nostres productes. 

Comparte este post

Sigue explorando