Virginias

Novetats 2024

Et presentem les novetats d'enguany dins de les diferents gammes de Virginias: Praliné, 0% sense sucres afegits, Sublim, Galetes i Especialitats.

Ampliem la gamma de 0% sense sucres afegits amb la presentació del Torró de Tiramisú, les tradicionals postres italianes. Si t’agrada les postres, deixa’t sorprendre per la seva versió en Torró.
Dins de la mateixa gamma de Pralinés 0%, també trobaràs el nou Mousse de Torró Tou banyat de xocolata.
Dins de la gamma Sublim, et volem presentar dues novetats molt especials. El Torró Umami Cacau amb dues xocolates, crema de Polpa de Cacau i cruixent de Nibs, amb una forma inspirada en la fava de cacau i el Torró Cruixent de Mandarina amb Praliné de Torró d’Avellanes, les estrelles d’aquesta temporada.

Més enllà del torró, Virginias compta també amb una sòlida trajectòria en la fabricació de galetes, un producte que ha acompanyat a la marca des dels seus orígens. La nostra nova gamma de galetes 0% sense sucres afegits ve amb moltes novetats i sorprenents receptes que no et deixaran indiferent.

Una de les novetats més importants d’enguany: el substitut del sucre que usem per a moltes de les nostres receptes: Virginias Zùsto, ara també es podrà adquirir per a utilitzar-ho a casa, tant per a endolcir begudes, com per a preparar receptes de rebosteria. Descobreix tots els avantatges d’aquest substitut dolçament autèntic.

Enguany, El Taller de Virginias, la gamma més artesanal de la signatura, ha rebut un premi molt especial: Millor Pasta de Te Artesana d’Espanya 2024.

En col·laboració amb el xef Jordi Farrés (R+D productes Virginias), la nostra Pasta de Te Amber ha estat guardonada a València com la millor pasta entre les més de 300 propostes presentades en el concurs.

Escull
el teu preferit