Política de privacitat

El Taller Artesanal de Virginias, SLU, amb CIF B25859521 i domicili a AV. AGUSTÍ ROS, 2-BAIXOS, AGRAMUNT (LLEIDA), ESPANYA, 25310, és titular del lloc web i responsable del tractament de les dades de caràcter personal que els usuaris subministren a través d’aquest lloc web.

El Taller Artesanal de Virginias, SLU informa els usuaris d’aquest lloc web de la seva política quant al tractament i la protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i els clients que puguin ser obtingudes per la navegació i l’ús d’aquest lloc web.

La finalitat d’aquest document és informar els usuaris de l’ús que donem a les seves dades personals, la manera com s’obtenen, les finalitats a les quals es destinen i els drets que els assisteixen, així com de tota la informació necessària establerta per la normativa vigent.

En utilitzar aquest lloc web, entenem que heu llegit i comprès la informació que conté en relació amb el tractament de les vostres dades de caràcter personal.

El nostre principal objectiu és tractar les dades personals de manera lícita, lleial i transparent.

Dades obtingudes, finalitat i licitud

Les dades de caràcter personal tractades són les que aporten els usuaris a través dels formularis disponibles en aquest lloc web i són les mínimes exigibles perquè puguem enviar-vos informació sobre els nostres productes/serveis, fer comandes i elaborar les factures corresponents, informar-vos sobre l’estat de les comandes, atendre reclamacions i qualsevol altra gestió derivada de la prestació del servei realitzat a través d’aquest lloc web.

Aquestes finalitats es basen en principis legals de tractament de les dades recollides per la normativa vigent: per executar un contracte o prestar un servei als usuaris i per complir obligacions legals, per l’interès legítim dels usuaris i amb el seu consentiment.

Dades obtingudes per a la sol·licitud d’informació a través del formulari web.

Les dades personals obtingudes a través del formulari web per a la petició d’informació tenen com a finalitat l’enviament d’informació comercial sobre els nostres productes i serveis.

El tractament de les dades, en aquest cas concret, és legitimat pel consentiment exprés que ens doneu en acceptar l’enviament de la informació aportada a través del formulari.

Les dades personals obtingudes en el formulari de comandes tenen la finalitat de gestionar correctament les comandes.

Operaciones que es duen a terme amb les dades personals

Les dades de caràcter personal són registrades a través de la web i conservades en suports electrònics controlats i supervisats pel responsable del tractament. Els suports disposen de les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la deguda confidencialitat en el tractament de les dades.

El personal implicat en les operacions de tractament de dades —accés, edició, eliminació, etc.— està capacitat per dur-les a terme i format i compromès amb la nostra política de protecció de dades.

Conservació de les dades

Les dades de caràcter personal es conservaran el temps que sigui necessari per poder atendre la finalitat o les finalitats per a les quals van ser recollides.

Així doncs, mantindrem la vostra informació personal mentre mantingueu una relació contractual i/o comercial amb nosaltres o mentre no exerciu el dret de supressió, cancel·lació i/o limitació del tractament de les vostres dades.

En aquests casos, mantindrem la informació degudament bloquejada, sense donar-hi cap ús, mentre pugui ser necessària per exercir o defensar reclamacions o pugui derivar-se algun tipus de responsabilitat judicial, legal o contractual del seu tractament que hagi de ser atesa i requereixi recuperar-la.

Protecció dels menors

Aquesta pàgina web no s’adreça a usuaris menors d’edat. Si sou menor d’edat, no intenteu registrar-vos com a usuari. Si descobrim que, per error, hem obtingut informació personal d’un menor, eliminarem aquesta informació al més aviat possible.

Destinataris de les vostres dades personals

Les vostres dades personals no seran comunicades a tercers, llevat que la comunicació de dades sigui emparada per una obligació legal o quan, per a la correcta prestació del servei o l’execució del contracte, s’hagin de comunicar a tercers per efectuar el pagament (passarel·les de pagament), o gestionar lliuraments de productes (transportistes). Aquesta cessió de dades és emparada per les necessitats del servei. Pagament mitjançant altres passarel·les de pagament: recomanem a l’usuari que llegeixi la política de privacitat per entendre com gestiona la informació personal, per exemple:

Redsys Servicios de Procesamiento, SL (Redsys), amb domicili a Madrid, carrer Francisco
Sancha, número 12, amb CIF número B-85955367, que compleix íntegrament la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i els compromisos de confidencialitat propis de la seva activitat. Redsys ha adoptat les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit. Podeu veure la seva política de privacitat a https:www.redsys.es/lega1/20180223_politica_de_privacidad_web_publica_redsys.pdf

PayPal (Europa) S.à.r.l. et Cie, S.C.A. (RCS, Luxembourg B 118 349), que té una política de privacitat
estableix les mesures de seguretat adequades per al correcte tractament de les dades personals dels usuaris. Podeu veure’n la política de privacitat a https://www.paypal.com/es/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=es_ES#1

Per als casos en què la comunicació de dades a tercers no sigui emparada per les bases legals establertes en l’apartat anterior, les dades només es comunicaran a altres destinataris si l’usuari hi ha donat el seu consentiment exprés.

El Taller Artesanal de Virginias, SLU manté uns criteris estrictes de selecció d’encarregats de tractament i es compromet contractualment amb cadascun a complir i fer complir les obligacions establertes en matèria de protecció de dades.

Exercici dels drets

D’acord amb els drets que confereix la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari pot exercir els drets a accedir a les dades i a rectificar-les, limitar-ne el tractament i suprimir-les, així com a la portabilitat i a l’oposició al tractament, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada o a l’adreça electrònica virginias@virginias.net.